HZ-studenten organiseren side-event Four Freedoms Awards

Rondom de Roosevelt Four Freedoms Awards worden in Zeeland het hele jaar door evenementen georganiseerd. In opdracht van de werkgroep Four Freedoms door het jaar heen organiseren studenten van de HZ University of Applied Sciences, in het kader van hun Social Media Minor, een side-event in Middelburg op donderdag 21 april 2016. ZB | Planbureau en Bibliotheek van Zeeland begeleidt de studenten.

Gratis drankmuntjes voor Bevrijdingsfestival Zeeland
De studenten willen leeftijdsgenoten en andere bewoners of bezoekers van Middelburg op een ludieke manier deelgenoot maken van de Vier Vrijheden en de Four Freedoms Awards uitreiking. Door mee te doen aan dit side-event kun je gratis drankmuntjes winnen voor het Bevrijdingsfestival in Zeeland op 5 mei 2016.

Meedoen?
Van 16.00 tot 20.00 uur zijn de studenten te vinden op het Tympaanplein, bij de terrassen van café De Tympaan tot en met Café restaurant De Vriendschap. Like de Facebookpagina 'Four Freedoms For You'. Op deze pagina staat een codewoord. Als je dit codewoord meldt aan de bar van één van de café’s aan het Tympaanplein (Vriendschap, Seventy Seven, Zanzibar, Brooklyn, Tympaan) dan krijg je een stempelkaart. Er zijn vier stempelkaarten. Eén voor Vrijheid van Meningsuiting, voor Vrijheid van Godsdienst, voor Vrijwaring van Gebrek en voor Vrijwaring van Vrees. Heb je alle vier de stempelkaarten verzameld, dan ga je naar één van de HZ-studenten en worden je kaarten afgestempeld. Schrijf je e-mailadres erop, lever je kaarten in, like de Facebookpagina en maak kans op gratis drankmuntjes voor Bevrijdingsfestival op 5 mei in Vlissingen! De winnaar wordt via Facebook bekend gemaakt.

Je kunt ook op de foto in speciale Four Freedoms Fotoframes. Alle foto’s komen op de Facebookpagina te staan, waar je ze zelf vanaf kunt halen of kunt delen met jouw vrienden. Zoals je ziet, kun je 21 april niet om de Four Freedoms heen!

 

Terug naar overzicht