Boodschap van hoop

Net als veel andere evenementen moest de Four Freedoms Awards ceremonie op 14 april in Middelburg helaas worden uitgesteld vanwege de Coronavirus pandemie. 

Overal ter wereld worden mensen geconfronteerd met de gevolgen van deze pandemie. Miljoenen mensen leven met de beperkingen van verschillende vormen van lockdown, die de verspreiding van het virus tegen moeten gaan, honderdduizenden mensen zijn geïnfecteerd door het virus en duizenden mensen zijn gestorven als gevolg ervan.

Het zijn zonder meer uitdagende tijden. Met zijn positieve toekomstbeeld van een wereld gebaseerd op 4 vrijheden stelde President Franklin Delano Roosevelt in zijn eigen tijd hoop en geloof tegenover verbittering en angst. 

Naar zijn voorbeeld willen de Four Freedoms Awards Laureaten 2020 en de Roosevelt Foundation een boodschap van hoop brengen aan al diegenen die ook nu in angst leven en beperkt worden in hun vrijheid als gevolg van de pandemie en hun steun uitspreken aan al diegenen die zich inzetten voor hun medemens in deze moeilijke tijd.

Samen kunnen we deze pandemie overwinnen.

De boodschap is te vinden op het Youtube account van de Roosevelt Foundation.

Terug naar overzicht